Yay! Ik heb een vermoeden dat je net zo zot bent op eten als ik als je hier terecht gekomen bent. Leuk!
Naast dat eten gewoon lekker is en gezelligheid met zich meebrengt, zie jij ook dat eten echt wel de basis is voor ons lichaam. Als ons lichaam een auto zou zijn, dan is onze voeding de brandstof en iedereen weet dat een benzineauto niet op diesel kan rijden 😉 Daarom is het belangrijk dat we ons lichaam voeden met wat ons lichaam echt nodig heeft.

Het hele gezondheidsverhaal en alle hypes kunnen nogal complex en overweldigend zijn, ook voor mij is dit vaak, eigenlijk altijd, zo. Daarom begon ik mij vooral te baseren op kennis en combineerde dit met mijn eigen ervaringen: “Hoe reageert mijn lichaam op die voeding?”

Ik ontdekte dat voor mij die ervaring echt één van de sleutel ingrediënten is naar gezond leven. Daarom nodig ik jullie graag uit bij mij aan tafel om te babbelen over eten en onze ervaringen en perspectieven uit te wisselen. Waarom eet je dit wel en dat niet, waarom volg je die voedingshype wel en de andere niet, welke invloed heeft onze voeding die we eten op het groter geheel, enz.

Uiteraard blijven het lekkere eten en de gezelligheid centraal in dit hele gebeuren. en daarbij geloof ik ook dat je na een genietersavond met wat extra inzichten en kritische vragen naar buiten wandelt over onze voeding.

Hoe gaat dit praktisch in z’n werk?

Er zijn verschillende mogelijkheden 🙂
1. Jij bent helemaal fan en wil graag zo een avond bij jou thuis organiseren voor vrienden, familie, collega’s, … Top ik kom bij jou thuis koken.
2. Jij wil graag aanlsuiten bij een groep of je wil graag een genietersavond bij je thuis laten doorgaan, waar iedereen welkom is? Kan ook geregeld worden!