hi jij ! ik kijk er naar uit je te leren kennen.
sowieso ben ik steeds nieuwsgirerig naar andere ondernemers hun dromen en visies. wanneer onze waarden dan nog eens overeenkomen, kan dat alleen maar vuurwerk geven. I am all here om jou en jouw onderneming te ondersteunen! op deze pagina vind je wat ik voor jou kan betekenen met betrekking tot voeding. ben je eventueel ook op zoek naar iemand die organisatorisch en praktisch jou kan helpen? neem dan zeker snel hier een kijkje: lizzy

maar nu, back to the food. ik sta voor duurzame en bewuste keuzes maken in mijn voeding. ik vind het dus belangrijk dat wat jij eet, jij daar ook voor gekozen hebt. daarbij komt dat ik het belangrijk vind dat je weet waar voor je kiest. dit is de rode draad in mijn keuken en breng ik graag tot bij jou.

jouw deelnemers zullen zeker niets te kort komen en indien ze er geïnteresseerd voor zijn met zelfs wat extra kennis en inzichten rond voeding weer naar huis gaan. dit bovenop de waarde die jij al gegeven hebt aan hen. dat is dus enkel win – win – win !

twijfel je nog of ben je zeker dat we een match zijn
voor een samenwerking? laat me iets weten!
dan hebben we een vrijblijvende babbel waarin we dieper ingaan op hoe ik werk, wat jouw verwachtingen zijn en hoe we dit tot een mooi geheel kunnen vormen. op basis van dit gesprek maak ik voor jou een prijs op maat.