lotus

yoga isn’t about touching
your toes, it is about what you learn on the way down.

yoga gives us a space and time to journey to the simplicity of breath and movement and connecting with ourselves.

get to know your body, feel your body, become conscious about your body. your body is here for you, so you can be here. give it all the love and respect it deserves.

groepslessen

We werken aan kracht, stabiliteit en flexibiliteit in de yang yogalessen. De yin yogalessen focussen dan weer meer op het stretchen en het ontspannen van ons volledige lichaam.
Kies jouw stijl of combineer beide als ideale aanvulling!
Kom jij graag eens een groepsles proberen?
Alle info vind je via de knop hieronder. tot op de mat!

yogareizen en meer

Wil jij graag jouw yoga-ervaring verdiepen, wil je naast je yogapractice op de mat ook wat meer leren over yoga naast de mat of heb je gewoon goesting in veel yoga?
In samenwerking met vaste partners met dezelfde waarden en visie bied ik verschillende reizen aan zowel in België, Europa en daarbuiten, dus voor iedereen zeker wat wils!

zwanger & yoga

Yoga tijdens de zwangerschap draait om ruimte creëren, zowel voor jou als voor je kleine wondertje. Op een zachte manier versterken we ons lichaam met de gekende yogaposes, die hier en daar aangepast worden naar de noden van jouw lichaam en babybuik. Daarnaast leggen we in elke les een grote focus op het ontspannen van het lichaam en gaan daar stretchen waar het zo’n deugd doet in jouw veranderende lichaam.

bij welke studio’s je mijn groepslessen kan terugvinden:

Atelier PUUUR
Yogastudio LIZ
Mama Moves Mechelen
Re.Charge Antwerpen
health in progress

blij met wat je hier leest, maar toch niet helemaal gevonden waar jij naar op zoek bent? laat me iets weten en bij een theetje hebben we een fijne babbel. alles is altijd mogelijk, je hebt er enkel naar te vragen.