welkom bij mijn groepslessen!
yoga is iets uniek, door te gaan werken met ons lichaam gaan we enorm onze binnenkant, onze mind leren kennen. of jij nu fan bent van de stevige krachtlessen of net van de zachtere stretchlessen, voor iedereen wat wils. en ja, echt voor iedereen! vergeet het idee dat je lenig moet zijn of dat je uren moet kunnen mediteren voordat je aan yoga begint. geloof je me niet op mijn woord? goed zo! kom het zelf ervaren!

elke yogadocent is uniek en heeft een eigen manier en focus. heel normaal dat je in het begin dus even zoekt naar welke soort yoga bij jou past en bij welke docent jij je op jouw gemak voelt. kom je een les proberen om daarna nooit meer terug te komen? no hard feelings! ik ben al lang heel blij dat je jouw weg aan het vinden bent.

lessenrooster

locaties

maandag

Atelier PUUUR
Bordekensstraat 86
1981 Hofstade
www.atelier-puuur.be

woensdag

De Camme
– zolderverdiep
Tervuursesteenweg 137
1820 Perk
(tegenover de kerk van Perk)

donderdag

Atelier PUUUR
Bordekensstraat 86
1981 Hofstade
www.atelier-puuur.be

covid19

De yogalessen in groep mogen binnen doorgaan zonder specifieke restricties

wat heb je nodig?

  • een (yoga)matje – matjes liggen klaar voor jou bij het begin van de les. Je kan ook je eigen yogamatje meenemen indien je dit liever hebt.
  • draag gemakkelijk zittende kledij, waarin je makkelijk kan bewegen.
  • eventueel een drinkbus water, dekentje en (dik) kussen.
  • yogaprops (blocks, riemen, dekens, bolsters) zijn tijdens de groeplessen aanwezig om te gebruiken.

prijzen

  • proeflessen: €20 voor 2 lessen
  • 5-beurtenkaart: €60
  • 10-beurtenkaart: €110
  • losse les: €13

inschrijven is verplicht aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen is. dit doe je gemakkelijk door op je les naar keuze te klikken in het lessenrooster hiernaast.

blij met wat je hier leest, maar toch niet helemaal gevonden waar jij naar op zoek bent? laat me iets weten en bij een theetje hebben we een fijne babbel. alles is altijd mogelijk, je hebt er enkel naar te vragen.