coaching & bewegingsweekend

Dive Deep & Create

your own life

Coaching en bewegingsweekend

Hallo jij !

Met grote trots en veel enthousiasme stellen we het Dive Deep & Create retreat voor. Een co-creatie van ons, Tomas & Lieselot, waarin we jullie willen laten genieten van beweging, voeding, verbinding, ontwikkeling, verruiming, inspanning en ontspanning.

Spreekt het jou aan om vanuit innerlijke rust meer inzicht te krijgen in jezelf? Wil jij vanuit je buikgevoel je leven gaan creëren i.p.v. in je hoofd te zitten? Leer je graag vanuit je eigen inspiratie, en die van anderen, te bepalen wat je echt wil? Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke tools om je obstakels te overwinnen?

Ja? Dan nodigen we jou graag uit om mee te komen op weekend!

coaching
coaching

Wat

Het Dive Deep & Create weekend combineert de ontspanning van een yogaretreat met de ontwikkeling van een opleiding rond bewustzijn en ondernemerschap. Ondernemerschap in de ruime zin van het woord. Je kan jouw leven ondernemen of ondergaan. Deze inzichten zijn zowel persoonlijk, privé als professioneel van toepassing.

Dive Deep & Create is een ervaringsweekend waarin hoofd en hart in balans gebracht worden. Zowel gedachten die gevoelens opwekken als gevoelens die gedachten opwekken zijn welkom.
Dive Deep & Create is een bewustzijnsweekend waarin we met behulp van Yoga vertragen om te kunnen verbinden met onze intuïtieve waarheid. Lieselot en Tomas zorgen voor diepgang in de Yin en Yang van het weekend. Vertragen en verzachten en tegelijk versterken en richting weten.

We organiseren dit retreat omdat we geloven in de combinatie van lichamelijke beweging met bewustwording van de mindset. We kiezen ervoor om in groep te werken omdat ieder van ons, bewust of onbewust, een grote wijsheid in zich draagt. Daarnaast zijn we grote fan van togetherness in balans met persoonlijke verantwoordelijkheid. Elke groep is verschillend, en we geloven niet in toeval. Vandaar dat we getraind zijn om ten allen tijde te vertrouwen op onze intuïtie en het programma aan te passen aan de thema’s en behoeftes van de groep.

– minimum aantal deelnemers: 8
– maximum aantal deelnemers: 15

Waneer

Van vrijdag 3 december 16u00 t.e.m. zondag 5 december 16u00 2021.

Waar

We verblijven bij Echolodge. Thuiskomen in tijdloze en duurzame architectuur, temidden van de natuur. Een oase van rust waar binnen en buiten één geheel vormen. Deze plek kozen we uit zodat jij je meteen op je gemak voelt om tezamen met de groep in het diepe te duiken.

Er zijn enkele parkeerplaatsen aan de locatie voorzien. Vanuit ecologisch perspectief zetten we graag een carpool op. Heb je hier interesse voor? Laat het ons weten en dan brengen we je in contact met de mensen die in jouw omgeving wonen.

Jouw begeleiding

yoga lieselot
tomas en lieselot
coach tomas

Hi! Mijn naam is Lieselot.

In het kort: sunseeker – yogi – keukenprinses – surfing the waves of life – earth lover & multipassionate

Ik werkte verschillende jaren als producer in de audiovisuele sector. Teams samen brengen om de magie van video te creëren vond ik geweldig. Naast het organiserende had ik ook een enorme interesse in gezondheid, dus verdiepte ik me, tijdens mijn vrije tijd, in yoga en plantaardig eten. Deze passie werd te groot om er niets mee te doen, en zo maakte ik een heuse carrièreswitch en stampte ik mijn eigen onderneming uit de grond: Lizzy Lottie Lotus.

Alles wat ik tot nu leerde en nog steeds dagelijks mag leren heeft mij al zoveel bijgebracht, met meer vertrouwen kijk ik naar mezelf en de wereld, ik durf stap per stap steeds meer mijn eigen plaats innemen en elke dag wordt mijn potje geluk een beetje groter. Dit alles wil ik zo graag ook delen met jou, om terug te geven en omdat ik geloof dat het de wereld een nog mooiere plek maakt. Samen met de kennis en ervaring van Tomas ben ik er dan ook van overtuigd dat dit weekend een verdere stap is in deze droom.

Hello! Tomas is de naam.

Mijn labels: Business Therapist, personal development-addict, sportman, muzikant met focus op het creëren van een vrij leven.

Naast mijn job als business consultant ben ik altijd geïnteresseerd geweest in zelfontwikkeling. Verschillende jaren en vele retreats later breng ik de ervaring van de opleidingen rond persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap, emotioneel werk, zelfbewustzijn en lichaamsgerichte psychotherapie in overal waar ik kom. Mijn focus start steeds vanuit het potentieel van de mens met de bedoeling ze te begeleiden naar een authentieker en gelukkiger leven. 

Tijdens dit weekend wil ik vertragen om diepgang te creëren en van hieruit te verbinden met onszelf en daarna vanuit (zelf-)vertrouwen te verbinden met de mensen rondom ons. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te leren kennen en jullie te begeleiden om jouw authentieke impact nog krachtiger te delen.

Prijs

€475,- all-in
Bij inschrijving vragen we je om meteen de volledige som te betalen zodat jij zeker bent van je plekje. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsggeld.

In deze prijs is alles inbegrepen wat we aanbieden tijdens het Dive Deep & Create retreat:
Coachingsessies in groep
Yoga (all levels) ‘s morgens en ‘s avonds
– 2 overnachtingen in gedeelde kamer
maaltijden: 2x ontbijt, 2x lunch, 2x avondeten
– gezonde snacks, water en thee

yoga
coach en yoga

Wat met Covid-19?

Wij verwachten van elke deelnemer dat zij verantwoordelijk omgaan met de opgelegde maatregelen en bewust omgaan met de eigen veiligheid alsook die van de mede-deelnemers, organisatie en onze hosts. Heb je Covid-19 symptomen voor vertrek, dan vragen we om tijdig een corona test uit te voeren. Bij een positieve test kan je dan niet mee. Voorzie hiervoor zelf een goede annulatieverzekering die deze kosten dekken.

Indien het weekend niet mag doorgaan omwille van de algemene maatregelen en we niet ter plaatse geraken, wordt het weekend uitgesteld naar een latere datum. Jouw inschrijving blijft geldig alsook de reeds betaalde som.

Is het voor jou niet mogelijk om deel te nemen aan het uitgestelde weekend, dan ontvang je een voucher die je vrij mag inruilen binnen het aanbod van Tomas en Lieselot. Deze voucher is één jaar geldig.

Inschrijven

Ik wil graag een persoonlijke call voor meer info: