yogafestival

Your Vibe Yogafest – Lier

15/08/2021

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Come and vibe with us !

WAT

WAAR

WANNEER

Jouw begeleiders

Hallo! Noem mij maar Atma(priya);

Atmapriya is de initiatienaam van Christoffel Hendrickx. Initieel was Christoffel een schrijver, theatermaker, cultureel entrepreneur en groen activist. Na vele intense ervaringen en projecten was er nood aan rust en bezinning. Daarvoor trok hij naar Nieuw Zeeland waar hij in contact kwam met Vipassana Meditatie. Tijdens de eerste tien daagse drong het besef door dat mentale rust verbonden is aan lichamelijke openheid en een gebalanceerd levensritme.

Om dit verder te ontdekken besloot hij in een yoga ashram te wonen. Na een verblijf van zeven maanden was er het sterke gevoel dat verdere ontwikkeling en verbinding met de kennis en de ‘sangha’ (de yoga familie) nodig was.

In Australië ving hij de studies in Yoga Wetenschappen aan waar in drie modules van zes maanden alle basiskennis van yoga en meditatie worden aangeleerd, zowel van een wetenschappelijk als een historisch en filosofisch standpunt. 

yogafestival

Hi! Mijn naam is voluit Lieselot, maar ik luister eerder naar mijn roepnamen: lizzy / lottie / lotus.

Lieselot werkte verschillende jaren als producer in de audiovisuele sector. Een droomjob die ze steeds met veel enthousiasme en gedrevenheid deed. Teams samen brengen om de magie van video te creëren, telkens die ‘high’ van het allemaal voor elkaar gekregen te hebben.

Elke medaille heeft echter ook een keerzijde, het waren jaren van altijd hard werken en steeds blijven doorgaan. Na enkele stevige dompers op professioneel en privé gebied, besefte Lieselot dat het ook anders moest kunnen. Dus ging zij op zoek naar meer balans en rust, zo begon ze zich te verdiepen in haar eigen algemene gezondheid. Het duurde niet lang alvorens yoga en voeding de duidelijke lijnen begonnen te bepalen. 

Na heel wat persoonlijke research, boeken te lezen, cursussen en opleidingen te volgen nam ze de stap om haar drukke job en oude leventje achter zich te laten en haar eigen leringen te delen met anderen.

yogareis portugal
yogareis portugal

Wat met covid-19?

Wij verwachten van elke deelnemer dat zij verantwoordelijk omgaan met de opgelegde maatregelen en bewust omgaan met de eigen veiligheid alsook die van de mede-deelnemers en organisatie. Heb je op de dag van het event Covid-19 symptomen, dan vragen we om een corona zelftest uit te voeren. Bij een positieve test vragen we je om niet deel te nemen.

Indien de algemene maatregelen zouden veranderen in negatieve zin voor evenementen, dan houden wij jullie tijdig op de hoogte van eventuele wijzigingen.
Indien het event niet zou kunnen doorgaan omwille van deze maatregelen dan wordt dit tijdig gecommuniceerd en worden de reeds gekochte tickets terugbetaald (minus een kleine administratieve kost van €5,-)

Voor deze getaway verblijven we 5 dagen in het centrum/oosten van de Algarve streek. De Algarve, en Portugal in totaal, heeft nog heel wat meer te bieden dan wat we in deze reis konden aanbieden. Dus als jij graag al wat vroeger komt, of langer blijft in Portugal is dat zeker een aanrader! Wil je hiervoor één of een paar extra nacht(en) in onze B&B Casa Mama Mia verblijven? Laat het zeker weten en dan checken wij de beschikbaarheden voor jou!